Over Verhaert. Wie zijn wij?

Ontdek de wereld van innovatie en ontwikkeling van de producten van de toekomst!

Verhaert is the place to be voor gepassioneerde ingenieurs, productontwikkelaars en innovatieconsultants!
Hier kom je thuis in een uitdagende en creatieve productontwikkelingsomgeving die bedrijven begeleidt in hun productontwikkelings- en innovatietrajecten.
Wij ontwikkelen innovatieve producten, systemen & strategieën voor onze klanten en functioneren als hun externe R&D of innovatie team.
Je collega's zijn gedreven, multidisciplinaire high-tech professionals die zich ten volle kunnen ontwikkelen in projecten voor de meest diverse bedrijven in tal van sectoren: machinebouw, medische equipment, : consumer goods, industry, ...

Werk je graag mee aan de ontwikkeling van de producten van de toekomst voor tal van bedrijven,
zowel KMO's als internationale ondernemingen.
Zit technologie je in de genen?
Geknipt voor het betere denk- en ontwikkelwerk maar ook niet vies van een portie praktisch prototypebouw en testwerk?

Is multidisciplinaire productontwikkeling een kolfje naar je hand?
Heb je een breed technisch interessespectrum in combinatie met enkele specifieke technologische competenties?
Dan is Verhaert inderdaad jouw place to be.

Check snel onze vacatures en dompel je onder in de Verhaert-wereld op de Verhaert Website.
Daar vind je tal van projecten en referenties die je een eerste sfeerbeeld geven welke uitdagingen je hier mag verwachten.

Tot binnenkort?

Check hier de Verhaert Talenten en een kleine greep uit de talloze Verhaert projecten.

Testimonials
Frederik

Als systeemingenieur ben ik mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een medisch analysetoestel. Hierbij is m'n taak sterk variërend: gaande van het opstellen en uitvoeren van testen tijdens de feasibility study, het opvolgen van het mechanisch design, projectleiding en rapportering, opvolgen van kwaliteitstaken en het beheren van project deliverables. Fantastisch boeiende uitdaging.
Elke dag iets anders is de regel bij Verhaert!

Testimonials

Inge

Werken bij Verhaert betekent voor mij, als werknemer binnen HR en Coporate Services, werken in een dynamische, innovatieve KMO. De aangename sfeer en fijne collega's maken dat ik elke dag met veel plezier ga werken.

Onze testimonials

Jef

Als project- en systeem-ingenieur heb ik mijn academische onderzoeks-ervaring in de toegepaste fysica sterk kunnen uitbreiden en verbreden, onder andere op het vlak van FPGA algoritmes, opto-mechanisch design, FEM berekeningen ...  Aan uitdagingen geen gebrek!

Onze testimonials

Guus

De afwisseling van projecten en producten in uiteenlopende toepassingsgebieden is zeer uitdagend ook uitermate boeiend. Ik zie onmiddellijk resultaat van mijn werk, wat mij enorm motiveert. Zo kan ik binnenkort fier: 'Dit product heb ik gemaakt!', en dat is geweldig!

Onze testimonials

Kris

Werken bij Verhaert is een echte eye-opener: dynamisch en efficiënt. Als Senior Consultant Embedded Systems heb ik het voorbije jaar  meegewerkt aan zeer uiteenlopende projecten, fantastische uitdagingen en een ongelofelijke verrijking. De kwaliteiten en persoonlijkheden van mijn collega's zorgen daarenboven voor een professioneel kader met een fantastische sfeer.

Onze testimonials

Patricia

Mijn job geeft me veel mogelijkheden om me te ontplooien in verschillende disciplines. Als project- en systeemingenieur elektronica werk ik zowel mee aan het ontwerp, de productintegratie als prototype testing.

Onze testimonials